2012. november 27., kedd

MUA Glamour Nights paletta

Helló Lányok!

Nagy nap ez a mai. Legalábbis a számomra,mert megérkezett a MUA palettám! :) Így már megvan a teljes színskálám,de az Undressed-nél még nem ért véget. :D Reggel kiakartam menni a postaládához,elkezdtem jó melegen felöltözni. Erre megláttam a cipős szekrényen a csomagomat. Gyorsan le is vettem a pulcsit és felhoztam bontogatni. :D Úgy örültem,mint majom a farkának. :DD Aztán kibontottam és kisminkeltem magam. A zöld és a piros a rég áhított színeim,de a többi is nagyon szép. Fekete is van benne,ennek még jobban örültem. A fehér már a másikból kezd fogyni,így különösen jó választás volt a paletta.

 A többi színt is kiszeretném majd próbálni. Így néz ki bontatlanul (felül) és bontottan (alul).
Nagyon jó a pigment és imádnivaló! Tartós ha primert teszel a szemhéjadra.

A MUA még nem okozott nálam csalódást.Ha nem fedeztem volna fel a Naked dupe-ját, a Heaven & Earth palettát,nem tudtam volna,hogy miről maradok le. :DDD 
Vélemény?Nektek is bevált már a MUA?



2012. november 26., hétfő

Mai TAG

Mai hangulat: Elmegy kategória.
Mai siker: Ma megvettem Britney parfümjét. :)
Mai szükséges: parfüm volt :D
Mai frizura:lófarok :D
Mai make-up: ma nem volt,majd szerdán sminkelek. 
Mai outfit: szabadidőruha,mivel beteg vagyok. :(
Mai tennivaló: pihenés volt.
Mai elmélkedés:szeretnék egy munkát.
Mai függőség:tea függőség :P
Mai unalmas: ez a köhögés

Mai vágyálom: gyógyulgatás
Mai legjobb pillanat: amikor megkaptam a parfümöt *__*
Mai  különlegesség: parfüm :D
Mai olvasmány: ma semmit nem olvastam :S
Mai zene: Alex Care-Too Close

Britney Spears Cosmic Radiance parfüm

 Helló Lányok!

 A facebookon keresztül tudtam meg,hogy mától akciós a Britney Spears Cosmic Radiance pafüm!Így az összespórolt pénzecskémet elővettem és már rohantam is a Rossmanba. Ott akciós a parfüm. Mivel nem volt illat minta ezért nagyon izgatott voltam,hogy milyen illata lehet. (Ráadásul 30 ml-es kiszerelésben kapható.) Mire hazaértem egyből felbontottam és fújtam a nyakamra meg a csuklómra. Érdekes illata van, nagyon nőies! A Curious és a Fantasy-tól távol áll. Most ez a havi kedvenc parfümöm,de nálam mindig is a Curious lesz a number 1. :)
Az üveg nagyon szépen van megmunkálva. A kupakja is könnyen működik. Igazi Femme Fatale illat,mivel az album ihlette az énekesnőt.Britney augusztusban jelentette meg a Femme Fatale turné ihlette Cosmic Radinace-t.Az érzéki virágos illat tisztelgés a merész, magabiztos, vidám és kacér nők előtt. 
Britney ezt nyilatkozta a parfümjéről: "Azt hiszem minden nő képes létrehozni a saját világát, ahol legfényesebben csilloghat. Ez arról szól, hogy bízunk önmagunkban. Amikor viselem az új illatomat, akkor szépnek és szexinek érzem magamat."
Vélemények?




Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: körte, licsi, jázmin, gardénia, tubarózsa, mósusz, vanília
Kiadás éve:2011

Reklám:



































































































































2012. november 23., péntek

X-Factor Britney és Demi stílusa

Most pedig következzen egy kis trend mánia! :)

 Britney a díva! Ez a fekete ruha nagyon ellett találva! Imádom,a haj és a szemsmink eszméletlen jó! Viszont a piros rúzs egy kicsit túlzás.. Így távolról Britney úgy néz,ki mint az édesanyja csak szőkén...Nem tudom,hogy mi volt ezzel a célja a stylis-nak,mindenesetre érdekes ahogy kísérleteznek.

 OMG! Egy istennő!A ruha, a smink, a haj egyszerűen TÖKÉLETES! A frufru-t nagyon jól eltalálták, hiszen fiatalítja Britney arcát. Le is tagadhat pár évet. :) Deminél viszont végre rájöttek, hogy a Camp Rockos frufru már kiment a divatból és Britneyt kéne egy kicsit fiatalítani. :DDD Kérem szépen Britney cipőjét! Egyszerűen imádat van. :D

 Demit végre a korához illően öltöztették fel és a szemöldöke is nagyon rendben volt! Ilyen egy sztár így kell kinéznie!!A ruhát, pedig eltudnám képzelni máskorra is csak más színben. :) A piros szín nagyon jól passzol a sötét színű hajához.

 Britney: A ruhája most nem volt a legjobb, hirtelen a 2001-es évekre emlékeztetett. Amikor Britney a vetkőzős korszakát élte. (Slave 4 U-ra gondolok) Kicsit merész volt egy 30 éves anyához... A haj és a smink viszont tökéletes volt,mint mindig.
Demi: Örömtáncot jártam,amikor megláttam Demi szemöldökét. Végre a kozmetikusa ráncba szedte a rakoncátlan "tincseket". A ruha elegáns és modern volt egyben. A hajához pedig annyit fűznék: kérem a fodrásza telefonszámát. :)))


 Demi egy riporternővel. Nagyon csinos ez a csipkés felső, a szoknya is passzol hozzá. Kár,hogy a cipőről nem találtam semmit,remélem,hogy passzolt hozzá. :DDD 

 Britney: Femme Fatale: Tudjátok,milyen régóta várok már erre? Az igazi elegáns Britneyre?? :DDD Megtörtént a csoda!!A haja is awww *__* Nem találok rá szavakat csak annyit,hogy DÍVA!

 Demi: Itt még nagyon vastag szemöldökkel...

Letisztult és elegáns mégis vibráló!Nagyon jó a szett a ruha és a smink! Demi kérlek mondd meg a stylistodnak,hogy továbbra is így öltöztessen! :D Csók az X-faktorosoknak is. :DDD



111 Látogató! DM és Auchan HAUL

Helló lányok!

Nagy örömmel jelentem be,hogy már 111 látogatója volt az oldalnak! Ez nagyon fantasztikus érzés! Köszönöm nektek,hogy meglátogattátok az oldalamat. Igyekszem frissíteni,ma bemutatom,hogy miket szereztem be ebben a hónapban. Jön a HAUL!

Az a pult!Szívesen ott lennék.Kár,hogy Magyarországon nem olyan ismert. A MUA a legjobb és a legolcsóbb minőségi kozmetikum! Egyszerűen imádom a palettáit! Az internetről megrendeltem a Glamour & Nights palettát is. Karácsonyra pedig jön az UNDRESSED. Még nem érkezett meg a G&N ezért nem tudok bemutatót tartani. Remélem a jövőhét folyamán megérkezik!

 Ezt a körmöt egy oldalon láttam facebookon. Nagyon tetszik,ha legközelebb megyek körmöshöz ilyesmit fogok kérni. :)
 Kedvenc parfümöm: Christina Aguilera Secret Poison. Már alig van benne,nagyon jó illata van. a Royal Desire parfümöt tavaly karácsonyra kaptam,még mindig van belőle. 

 Sok helyen olvastam már erről a termékről és gondoltam kipróbálom. Bár nem lett a kedvencem,amikor sminkeltem. Estére már elvándorolt a sminkem.Borzasztóan néztem ki,össze mosódott a szemhéjtus és a szemhéjpúder...Szóval máskor nem veszek ilyet. Jobban szeretem az Essence I Love Stage szemhéjalapozót. Ezzel valahogy kibírom. :)


 Anyukámtól kaptam egy ilyen éjszakai arckrémet,mert nagyon száraz volt az arcbőröm. Nem vagyok nagy arckrém rajongó,de ez kifejezetten bevált! Utálok krémes arccal lefeküdni aludni. :S Viszont a Garnier éjszakai krém bevált! Amikor bekenem vele az arcomat, szépen és gyorsan szívódik fel a krém. Reggelre bársonyos és üde lesz a bőröm tőle. Mivel már nagyon kevéske krém volt a tégelyben ezért az Auchanba  1140 Ft-ért vettem egy ugyanilyet.


 Szépen sorban (balról jobbra):
1. Essence szemceruza: Jobbat találtam a Miss Sporty-nál. Nem kenődik el olyan gyorsan a kontúr. Órákig kibírom vele és csak a nap végére mosódik el. Ez is valami.
2.Essence Color Arts szemhéjalapozó: Jobbat vártam tőle. Valahogy kibírom vele. :)
3.Oriflame púder ecset: Anyukámtól kaptam 1000 Ft volt az Oriflame-ben. Végre egy jó minőségű ecset! Első sminkelésre bele szerettem. :) Ez a havi kedvenc ecsetem. :D
4.ISANA Hydro ajakbalzsam: Ennek van egy sztorija. A barátnőmhöz mentem Ceglédre. Hideg volt és fújt a szél és nagyon ki volt cserepesedve a szám. Gyorsan elugrottam a Rossmannba,hogy vegyek egy olcsó ajakírt. Találtam egy nagyon jót! 299 Ft-ért árulták, lekaptam a polcról. Amikor kifizettem azonnal kibontottam és bekentem vele a számat. Képzeljétek: villámgyorsan hidratálni kezdte a kiszáradt részeket! Volt egy kis seb a számon és az is begyógyult. (Pedig rengeteg vizet ittam mégis a hülye szél kiszárította a számat...) Azóta szerelmes lettem ebbe a termékbe. :DD Máskor is ilyet fogok venni,nem tömít, nem zavar,gyorsan és kíméletesen ápol.
5.Garnier Essentials Hydrating night care: Fent említett részben beszámoltam már. Hozzáfűznék még valamit: zseniális!
6. Maybelline New York Great Lash: 700 Ft-ért árulták az Auchanban. Nekem egy baj van vele: nem dúsítja a szempilláimat,hanem elvékonyítja.... Nem tudom miért, a kefe se az igazi...Majd máskor MUA szempilla spirált fogok venni.


 Imádnivaló ecset!<3

Ennyi lenne hát a havi Novemberi HAUL, decemberben is remélhetőleg lesznek újdonságok.
Nektek mi a kedvencetek? :))

 

2012. november 8., csütörtök

Britney Spears és Demi Lovato sminkbakijai (amiről ők nem tehetnek)

Már rég szerettem volna írni erről a témáról. Nem tudtam melyik blogba illene ez a dolog. Aztán létre jött ez a blog így most pont aktuális. Az amerikai X-faktorban Simon felkérte Britney-t és Demit, hogy legyenek mentorok. Túl vannak már egy válogatáson most pedig az élőshow-ra gyúrnak ezerrel. A csajok a válogató idején nagyon jól néztek ki. Demi szőke csajszi lett.Aztán jöttek a színes tincsek és az új divat hóbortok.

Britney és a stílus: A stylist-ok a show kezdete óta nagyon nehezen találják el Britney szettjét. Hol Erzsébet királynőre hol pedig galléros kisasszonyra hasonlított. A fülbevalója legalább passzolt a ruhákhoz.Az egyik X-faktoros rendezvényen pedig a frufruja nagyon idétlenül állt. :( Ilyen gyönyörű nőt miért kell szándékosan elcsúfítani? :( 31 éves lesz és a korához méltóan kéne öltöztetni nem? :S
Smink: Tűrhető, bár öregíti a smink, állandóan sötétre festik Britney szemeit. Az arca most szép. Hibátlan.


Demi és a stílus: A válogató idején nagyon jól nézett ki egészen a show kezdetéig. 
Haj: A haját szőkére festette és frufrut is vágatott. Nagyon nőies lett. Gyönyörű volt addig míg benem barnult és újra felvette a Rocktáboros imidzst. Ami nagy hiba volt!

Nézzétek Demi milyen gyönyörű!A sminkje is tökéletes. Nőies és igazán húsz éveshez méltó a stílusa!Szeretem az elegáns Demit.

Britney: Hát uram bocsáss,de ez mi???? Britney és az Erzsébet királynős imidzs. A ruha fazonja jó volt,de mi ez a gallér könyörgöm???!!A smink csillagos ötös az legalább jól nézett ki. Demi pedig időutazáson vett részt. Rocktáboros imidzs-t erőltették rá.A piros rúzs túl erős. Lehet, hogy a kislányos stílus zavart be vagy nem tudom. A ruha is borzalmas volt. Remélem még észbe kapnak a stylis-tok.

 Britney: Gyönyörű volt! Végre eltalálták a stílusát. A frufruja miatt valóban letagadhat pár évet. Szerintem jól áll neki. Imádom a ruháját is, elfogadnám a bőrnacit. Igazi díva volt!A make-up pedig kifogástalan!
Demi: Demi is végre elsöpörte a frufruját,csak a szemöldöke az ami még zavar. Túlságosan öregítik a sminkesek. Lehet,hogy többnek akar tűnni a koránál.A rúzs és a smink rendben van.(könyörgöm valaki szóljon neki,hogy tegye rendbe a szemöldökét!) Imádom Demit is,de engem nagyon zavar a vastag szemöldök.

Ennyi lett volna a bejegyzésem. Szerintem hetente fogok írni a lányok stílusáról. Érdemes lesz velem tartani. :)

Prymör TAG

Sose voltam blogger találkozón. Remélem egyszer a sors úgy hozza,hogy sikerül elmennem. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lehet. Ezért csináltam egy ilyet:

Én még soha ...nem drogoztam és nem is fogok.

Azt szeretem a blogolásban
... hogy kiírhatom magamból azt amit érzek és gondolok.

Jól érzem magam, amikor ...zenét hallgatok.

Első sminkcuccomat ...kislánykoromban kaptam és egy smink készlet volt. :)

A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt ... Amikor a biztiőr rám szólt,hogy ne tesztelgessem a rúzsokat. Pedig azokat használtam a karomon,amelyek teszterek voltak. A pasi nem értette,hogy mit magyarázok neki,de ott is hagytam a pultot.
 
Ha három főt vendégül láthatnék egy vacsorára ... Az egyik Britney Spears lenne,a másik Blake Harnage a harmadik pedig Johnny Deep lenne.
 
Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet ...Leighton Meester kapná.

A blog a nevét arról kapta ... ,hogy a világban vannak szépséges sminkek.

A vörös rúzs ...dögössé és magabiztossá tesz.

A divattal az a legnagyobb baj ...hogy túl gyorsan változik és drágábbak a ruhák.

Ami nélkül nem megyek el sehová ...Telefon,szőlőzsír.
 
Számomra a stílus ...mostanában elegáns.

Mai "TAG"

Mai hangulat: Ma egész jó kedvem volt.Bár a meló keresés még mindig sikertelen,de nem adom fel. :)
Mai siker: Isteni finom lett a rántott husi amit ma sütöttem.
Mai szükséges:Kéne már egy szemhéjalapozót venni,majd szombaton megveszem.
Mai frizura: Konty.
Mai make-up: Őszi smink M.A.C módra.
Mai outfit: Farmer,kötött pulcsi és térdig érő magassarkú csizma.
Mai tennivaló: Főzés és kaja vásárlás volt.
Mai elmélkedés: Melón gondolkoztam,hogy jó lenne ha összejönne egy állásinterjú.
Mai függőség: Csokiiiiiiiii :)
Mai unalmas: Ami a tévében ment.
Mai vágyálom: Vásárolni,vásárolni és vásárooooolni. Szeretnék saját keresetet,de nincs munkám. :(
Mai legjobb pillanat: Amikor a macskám az ölembe feküdt és dorombolt. Olyan édes volt. :)
Mai  különlegesség: Nem volt.
Mai olvasmány: Sylvia Day-Hozzád kötve című könyv.
Mai zene:VersaEmerge-Burn

2012. november 6., kedd

Balea-Cseresznye és mandula illatú tusoló

 Helló Lányok!

Tegnap megvásároltam a csoki-fügés tusit és a testápolót. Ma szerencsém volt: belebotlottam a cseresznyés-mandulás illatú tusolóba. Kiderült,hogy ez is limitált kiadású szóval gyorsan elvettem. Az ára még mindig 269 Ft. Annyira megéri az árát főleg az illata miatt. Amikor beleszagoltam érezni lehetett a cseresznye aromáját ami a mandulával keveredett. A kókuszos tusolóra néztem és eldöntöttem azt majd máskor veszem meg. Jön velem a limitált kiadás.
 
 Amikor hazaértem rögtön csináltam róla képet. :DD Sose voltam ennyire elájulva egy tusfürdőtől, hiszen ez a darab valóban különleges és megéri az árát. Lányok,ha szeretitek a csoki-fügés tusit ezt is imádni fogjátok!
Jövőhéten pedig megveszem a cseris-mandulás testápolót. Szerintem karácsonyra veszek ebből a barátnőimnek is. :)


Nektek mi a véleményetek erről a termékcsaládról?

2012. november 5., hétfő

Hurrá,megtaláltam! :)

Helló lányok!

Végre megtaláltam a csoki-fügés tusit! Tadadadam!

 Hazafelé menet az egyik barátnőmmel beugrottunk az Europark DM-be megnézni,hogy van-e csoki-fügés tusoló. Csodák csodájára volt! Nem kell holnapig várnom. :) 269 Ft-ért megvettem és örömködtem. :D Így most már van tusolóm és testápolóm. Megmondom őszintén,hogy megéri az árát. Nagyon jó illata van egész nap érezni az édeskés illatot. Meglepően selymesebb lett a bőröm. A többi tusoló állandóan kiszárítja a bőrömet így nehéz megtalálnom a megfelelő kozmetikumokat.Nézzük hát a mai zsákmányomat:


 300 ml-es kiszerelésben kapható a DM-ben,ha nem fogy el. :DD Szerintem karácsony előtti hetekben is befogok szerezni ebből a tusiból meg a testápolóból,mert limitált kiadású. Remélem azért még a tél végéig kihúzzák valahogy.


A poén viszont elmaradt, mert erre nem írták rá,hogy nem ehető. :DDD Ne, ijedjetek meg,nem fogom megenni. Max szagolgatni. Néha olyan jó lenne belenyalni. :DDDD Félre viccel, komolyan aki szereti az édeskés illatokat mindenképpen megér egy próbát. Azt mondom ezek a termékek,most minden pénzt megérnek! :) Nektek mi a véleményetek?

DM Haul új zsákmánnyal tértem haza:egy testápolóval és egy hajpakoló krémmel

 Helló Lányok!

Tegnap annyi bejegyzést olvastam a Balea csokis-fügés tusfürdőjéről,hogy elhatároztam veszek is egyet. Először a Köki Terminál DM-be mentem. Az eladók pont pakolgattak kifelé én pedig körbe jártam az üzletet. Ráleltem a Balea csokis-fügés testápolójára. Amikor beleszagoltam teljesen elvarázsolt az édes kellemes illat.Visszatettem a polcra,hogy gondolkozzak még egy kicsit. Eredetileg a tusit kerestem, megkérdeztem egy eladót és azt mondta, hogy elfogyott, de holnapra már lesz. Vissza sétáltam a másik sorba és elvettem a testápolót 499 Ft volt. Aztán gondoltam veszek arckrémet, de sajnos nagyon drágák voltak és nem volt olyan amilyet szerettem volna. Így fogtam magam kifizettem a testápolót és mentem a Lehel utcai DM-be. Ismét megkérdeztem egy eladót és azt mondta, hogy holnap érkezik meg a cucc. Csalódottan a hajápolási termékeket nézegettem. Míg rá nem leltem egy barackos hajpakolásra. Mivel mostanában állandóan töredezik és néha kicsit hullik a hajam ezért megnéztem a terméket. 219 Ft volt a hajpakoláshoz való krém. Barackos illata van és amikor bekentem vele itthon a hajamat kellemes illatot árasztott. Emlékeztetett a Shauma egyik samponjára.


 Gyorsan elmentem fürdeni,hogy kipróbálhassam majd utána a testápolót. Olyan illatot árasztott, hogy legszívesebben bele ettem volna. Vicces, hogy külön rá van írva figyelmeztetőként, hogy "Fogyasztásra nem alkalmas!" :D Persze ha elcsábulna az ember és mégis megkóstolná... :P Én azért nem vesztettem el a józan eszemet szóval nem ettem bele. Viszont isteni édeskés illata van. Érdemes ezt is megvenni.

 Hátulról: A füge és a csokoládé csodálatosan érzéki illata csábítóan édes karaktert kölcsönöz a testápolónak. A gyengéd receptúra extra adag hidratáltsággal ajándékozza meg és bársonyossá varázsolja az igénybe vett bőrt. A növényi olajok ápolják a bőrt. A lágy textúrát könnyű eloszlatni és gyorsan felszívódik.

 Hajmosás után még a nedves hajamra rákentem ezt a pakolást. 4-5 percig vártam aztán langyos vízzel leöblítettem a hajamat. Teljesen ki kell mosni, hogy ne maradjon benne a krém. Érdekes, hogy könnyen ki tudtam fésülni a hajamat aztán elkezdtem szárítani. Selymes és kellemes tapintású lett a hajam. Nem nehezedett el ráadásul fényesebb lett. Elhatároztam, hogy két vagy három hetente tartani fogok ilyen hajpakolós rituálét. :D


A hátulján ott van az információ, hogy nem kell az egész csomagot elhasználni.Máskorra is lehet belőle használni. Szóval megéri az árát. Csak 219 Ft volt a DM-ben.



2012. november 4., vasárnap

Nyerj egy Models Own ecsetkészletet!

Helló lányok!

Újra visszatértem, szeretném veletek megosztani, hogy a http://barbeautysale.blogspot.hu oldalon nyereményjátékot hirdetnek! Ha szeretnél nyerni,jelentkezz még ma.

Kézkrémek téli időszakokra

 Helló lányok!

Jön a tél és a bőrünk megérdemli a kényeztetést.A hirtelen jött hidegtől hamar kiszárad a kezünk és ha nem ápoljuk őket csúnya kiszáradáshoz vezethet. Sajnos 2 évvel ezelőtt nagyon csúnyán megszívatott a dolog,mert kisebesedtek a kezeim. Fájtak az ujjaim és még vérzett is a bőröm. Így anyukám a kezembe nyomta az Avont és mondta,hogy látott benne egy tök jó kézkrémet. A barátnőimtől sok jót hallottam az Avon Care termékekről. Azon belül az Intensive Moisture kézkrémet rendeltem meg. Egy hét múlva meg is érkezett a csomagom. Rögtön kipróbáltam a krémet és azonnal oltotta a bőröm szomjúságát.A krém összetevője: rizskorpaolaj és hidratáló komplex. Viszont a szőlőzsír nem volt jó,de az külön téma. 2 héten belül úgy eltüntette a krém a csúnya sebeket,hogy csak lestem. Azóta már kétszer megrendeltem és 2 hónapig is kitartott,mert nagyon tömény a krém. Viszont egész napra megfelelő ápoltságot és védettséget ad a kiszáradás ellen. Tavasszal pedig az Avon Care Glycerine Hand &Nail kézkrémet rendeltem meg. Körömvirág illata van ami kellemes emlékeket idéz. Régen a nagymamám is körömvirág krémmel kente be a kezemet amikor kicsi voltam.Gazdagon hidratáló krém kalciummal és E-vitaminnal. A körmöket egészségesebbé és fényesebbé varázsolja. A szőlőzsírral viszont nagy bajban voltam. Nagyon kitud száradni a szám, így szenvedtem vele. Mivel az Avonos szőlőzsír nem tette meg a hatását így a Rossmann-ba mentem kutakodni. Rá is leltem az ISANA Classic szőlőzsírra. Amikor felkentem az ajkaimra rögtön hidratálni kezdte a kicserepezett részeket. Már fogyóban van így a jövőhét folyamán ismét venni fogok ugyanebből a márkából,mert nagyon bevált!
Ti mivel szoktatok védekezni a hideg ellen? :)

Bemutatom a Makeup Academy palettákat és a többi szemrevaló szépségeket

Helló Lányok!

Ahogy ígértem, most a szemrevaló dolgokból fogok csemegézni nektek. Az első számú személyes kedvencem a MUA (Makeup Academy). Mióta felfedeztem az első palettájukat (Eyeshadow Palette-Heaven and Earth) azóta nagy rajongójuk vagyok. Internetes blogon keresztül jutottam hozzá. Annyira bevált,hogy rendeltem még kettőt és most is szeretnék majd venni. :)

Anglia az otthona onnan indultak el a termékek. Magyarországon sajnos nem kapható így csak a beauty blogerektől vagy eladóktól lehet az internetről rendelni. 

 Heaven and Earth: Ez volt az első palettám a márkától. Nagyon megtetszettek a színei. Egyébként a NAKED által ismertem meg,mert sokan mesélték,hogy a NAKED dupe-je. Azóta már kijött a MUA-Undressed,amit majd idén karácsonyra fogok beszerezni. :)

 MUA-Glamour Days Eye Shadow Palette: Gyönyörű színek és kiváló minőség!


MUA-Dusk Til Dawn Paletta: Egy szó: tökéletes!

Sokan áradoznak a MUA Undressed termékről.

Essence I Love Stage Eyeshadow base: Az első szemhéj alapozóm az az a primerem.


Essence Kajal Pencil 01 Black: Miss Sporty után ezt a szemcerkát vállaltam be. Míg a Miss Sporty nálam 2 percig maradt fent, addig ez a termék meglepően bejött. Így ez lett a kedvencem.

 Essence Longlasting Eye Pencil: Gyönyörű kék színű szemcerka.

Rimmel Extra Super Lash szempillaspirál 101 Black: Előnye: Hosszú és dús szempillákat kölcsönöz. Hátránya: könnyen ellehet kenni,lassan szárad.

 NYC Liquid Eyeliner Black 887: Ez is bevált! Tartós és gyönyörű cica szemeket kölcsönöz.


NYC Cheek Glow 656 Sutton Place Peach: Erős púderecset ajánlott hozzá,mert szó szerint ki kell vakarni a púdert. Előnye viszont az,hogy szép színt kölcsönöz az arcnak. Tartós és jó minőségű termék.