2012. november 8., csütörtök

Britney Spears és Demi Lovato sminkbakijai (amiről ők nem tehetnek)

Már rég szerettem volna írni erről a témáról. Nem tudtam melyik blogba illene ez a dolog. Aztán létre jött ez a blog így most pont aktuális. Az amerikai X-faktorban Simon felkérte Britney-t és Demit, hogy legyenek mentorok. Túl vannak már egy válogatáson most pedig az élőshow-ra gyúrnak ezerrel. A csajok a válogató idején nagyon jól néztek ki. Demi szőke csajszi lett.Aztán jöttek a színes tincsek és az új divat hóbortok.

Britney és a stílus: A stylist-ok a show kezdete óta nagyon nehezen találják el Britney szettjét. Hol Erzsébet királynőre hol pedig galléros kisasszonyra hasonlított. A fülbevalója legalább passzolt a ruhákhoz.Az egyik X-faktoros rendezvényen pedig a frufruja nagyon idétlenül állt. :( Ilyen gyönyörű nőt miért kell szándékosan elcsúfítani? :( 31 éves lesz és a korához méltóan kéne öltöztetni nem? :S
Smink: Tűrhető, bár öregíti a smink, állandóan sötétre festik Britney szemeit. Az arca most szép. Hibátlan.


Demi és a stílus: A válogató idején nagyon jól nézett ki egészen a show kezdetéig. 
Haj: A haját szőkére festette és frufrut is vágatott. Nagyon nőies lett. Gyönyörű volt addig míg benem barnult és újra felvette a Rocktáboros imidzst. Ami nagy hiba volt!

Nézzétek Demi milyen gyönyörű!A sminkje is tökéletes. Nőies és igazán húsz éveshez méltó a stílusa!Szeretem az elegáns Demit.

Britney: Hát uram bocsáss,de ez mi???? Britney és az Erzsébet királynős imidzs. A ruha fazonja jó volt,de mi ez a gallér könyörgöm???!!A smink csillagos ötös az legalább jól nézett ki. Demi pedig időutazáson vett részt. Rocktáboros imidzs-t erőltették rá.A piros rúzs túl erős. Lehet, hogy a kislányos stílus zavart be vagy nem tudom. A ruha is borzalmas volt. Remélem még észbe kapnak a stylis-tok.

 Britney: Gyönyörű volt! Végre eltalálták a stílusát. A frufruja miatt valóban letagadhat pár évet. Szerintem jól áll neki. Imádom a ruháját is, elfogadnám a bőrnacit. Igazi díva volt!A make-up pedig kifogástalan!
Demi: Demi is végre elsöpörte a frufruját,csak a szemöldöke az ami még zavar. Túlságosan öregítik a sminkesek. Lehet,hogy többnek akar tűnni a koránál.A rúzs és a smink rendben van.(könyörgöm valaki szóljon neki,hogy tegye rendbe a szemöldökét!) Imádom Demit is,de engem nagyon zavar a vastag szemöldök.

Ennyi lett volna a bejegyzésem. Szerintem hetente fogok írni a lányok stílusáról. Érdemes lesz velem tartani. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése