2012. november 23., péntek

X-Factor Britney és Demi stílusa

Most pedig következzen egy kis trend mánia! :)

 Britney a díva! Ez a fekete ruha nagyon ellett találva! Imádom,a haj és a szemsmink eszméletlen jó! Viszont a piros rúzs egy kicsit túlzás.. Így távolról Britney úgy néz,ki mint az édesanyja csak szőkén...Nem tudom,hogy mi volt ezzel a célja a stylis-nak,mindenesetre érdekes ahogy kísérleteznek.

 OMG! Egy istennő!A ruha, a smink, a haj egyszerűen TÖKÉLETES! A frufru-t nagyon jól eltalálták, hiszen fiatalítja Britney arcát. Le is tagadhat pár évet. :) Deminél viszont végre rájöttek, hogy a Camp Rockos frufru már kiment a divatból és Britneyt kéne egy kicsit fiatalítani. :DDD Kérem szépen Britney cipőjét! Egyszerűen imádat van. :D

 Demit végre a korához illően öltöztették fel és a szemöldöke is nagyon rendben volt! Ilyen egy sztár így kell kinéznie!!A ruhát, pedig eltudnám képzelni máskorra is csak más színben. :) A piros szín nagyon jól passzol a sötét színű hajához.

 Britney: A ruhája most nem volt a legjobb, hirtelen a 2001-es évekre emlékeztetett. Amikor Britney a vetkőzős korszakát élte. (Slave 4 U-ra gondolok) Kicsit merész volt egy 30 éves anyához... A haj és a smink viszont tökéletes volt,mint mindig.
Demi: Örömtáncot jártam,amikor megláttam Demi szemöldökét. Végre a kozmetikusa ráncba szedte a rakoncátlan "tincseket". A ruha elegáns és modern volt egyben. A hajához pedig annyit fűznék: kérem a fodrásza telefonszámát. :)))


 Demi egy riporternővel. Nagyon csinos ez a csipkés felső, a szoknya is passzol hozzá. Kár,hogy a cipőről nem találtam semmit,remélem,hogy passzolt hozzá. :DDD 

 Britney: Femme Fatale: Tudjátok,milyen régóta várok már erre? Az igazi elegáns Britneyre?? :DDD Megtörtént a csoda!!A haja is awww *__* Nem találok rá szavakat csak annyit,hogy DÍVA!

 Demi: Itt még nagyon vastag szemöldökkel...

Letisztult és elegáns mégis vibráló!Nagyon jó a szett a ruha és a smink! Demi kérlek mondd meg a stylistodnak,hogy továbbra is így öltöztessen! :D Csók az X-faktorosoknak is. :DDD



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése